Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen heeft zich gespecialiseerd in inkomensverzekeringen: zorgverzekeringen in relatie tot verzuimmanagement voor bedrijven.

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen benut de subsidiemogelijkheden optimaal door kosten van eventuele arbeidsgerelateerde interventies te verhalen op de collectieve zorgverzekering van de desbetreffende werknemer. Indien de werkgever eigenrisicodrager is voor de WGA of een Verzuimverzekering heeft, dan benutten we ook de subsidiemogelijkheden van die verzekeraar.

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen adviseert bedrijven met meerdere vestigingen om contracten te sluiten met meerdere zorgverzekeraars. Consumenten veranderen niet meer zo snel van zorgverzekeraar. Om de subsidiemogelijkheden optimaal te kunnen benutten is het van groot belang dat de werknemers zich collectief verzekeren. Door meerdere zorgverzekeraars aan te bieden vergroten wij de keuzemogelijkheid voor uw werknemers.
Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen kan zorgdragen voor deze contracten met meerdere zorgverzekeraars, denk hierbij aan: CZ, Zilverenkruis, Menzis, VGZ.

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen heeft voor elk bedrijf een eigen webomgeving met naamsvermelding en het logo ontwikkeld waar de werknemers naartoe worden verwezen. De werknemers kunnen online de premie berekenen en meteen de polis afsluiten.

close
close