De bedrijfs-aansprakelijkheids- verzekering biedt dekking tegen schade die is toegebracht aan personen of zaken.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering AVB offerte en afsluiten

Wilt u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering AVB afsluiten of een offerte ontvangen, dan regelen we dat voor u. Een ondernemer houdt van snelheid en daarom ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Wij gaan op zoek naar de beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering tegen een zo scherp mogelijke premie. Uiteraard verliezen we de kwaliteit niet uit het oog! Daar kunt u op rekenen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering AVB dekking

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering AVB biedt dekking tegen materiële schade die is toegebracht aan derden, zowel aan personen als aan zaken. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt ook dekking wanneer een werknemer schade lijdt tijdens de werkzaamheden.

Wegas dekking

Een WEGAS-verzekering dekt de aansprakelijkheid van de werkgever als gevolg van een ongeval tijdens deelname aan het verkeer in de uitoefening van de werkzaamheden.

Goed werkgeverschap

U heeft als werkgever een zorgplicht voor de veiligheid van uw werknemers. Dit betekent ook in situaties die losstaan van werkzaamheden uit functie maar die wel met het werk verband houden. Dus ook bij bedrijfsuitjes en verkeersdeelname. Uit jurisprudentie blijkt dat werkgevers een voorziening moeten treffen voor het geval dat er schade optreedt, door bijvoorbeeld een verzekering af te sluiten. Vermogensschade of schade met of door motorrijtuigen is vaak uitgesloten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering BAV. Een oplossing is om een WEGAS en wellicht een collectieve ongevallenverzekering af te sluiten.

De premie voor de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering AVB is afhankelijk van: de Aard van de werkzaamheden, de grootte van de onderneming en de omzet.

Wilt u een offerte ontvangen van de bedrijfsaanprakelijkheidsverzekering AVB? Vul dan het onderstaande formulier in. U ontvangt dan binnen 24 uur een offerte.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

 

Verificatie i.v.m. mogelijke spam

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

close
close