Missie & Visie Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen draagt verzekeringsoplossingen aan en bedient de klant optimaal door het beste uit de verzekeringsmarkt te halen op alle gebieden.
Daarnaast verzorgen wij voor MKB bedrijven een gratis risicoanalyse. Met een risicoanalyse brengen we risico’s in kaart, maken ze inzichtelijk en beheersbaar.

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen aangesloten bij het Kifid.
Mocht u onverhoopt klachten hebben over de dienstverlening van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen BV.

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen benut de subsidiemogelijkheden optimaal door kosten van eventuele arbeidsgerelateerde interventies en preventieve activiteiten te verhalen op de collectieve zorgverzekering van de desbetreffende werknemer. Indien de werkgever eigenrisicodrager is voor deWGA of een Verzuimverzekering heeft, dan benutten we ook de subsidiemogelijkheden van die verzekeraar.

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen adviseert bedrijven om contracten te sluiten met meerdere zorgverzekeraars aangezien de werknemers en de aangesloten ketens landelijk verspreid zijn. Consumenten switchen niet meer zo snel van zorgverzekeraar. Om de subsidiemogelijkheden optimaal te kunnen benutten is het echter van groot belang dat de werknemers zich wel collectief verzekeren. Door meerdere zorgverzekeraars aan te bieden hoeven veel werknemers niet te switchen van zorgverzekeraar maar krijgen ze juist korting bij de huidige zorgverzekeraar.
Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen kan zorgdragen voor deze contracten met meerdere zorgverzekeraars, denk hierbij aan: Agis, Menzis en ONVZ.

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen heeft een speciale afsluitsite ontwikkeld voor grote bedrijven waar de werknemers naartoe worden verwezen. Grote bedrijven krijgen een webomgeving met naamsvermelding en eventueel het logo van het eigen bedrijf op de website. De werknemers hebben daar de keuze uit meerdere zorgverzekeraars en kunnen online de premie berekenen en meteen de polis afsluiten.
Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen BV is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten

close
close