Bestelautoverzekering afsluiten via Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen | u ontvangt binnen 24 uur een offerte

Een bestelautoverzekering afsluiten via Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen kan gemakkelijk en snel. Uiteraard kan dat ook voor een bedrijfsautoverzekering.

Bestelautoverzekering

Een bestelauto is gemaakt om goederen mee te vervoeren. Een bestelauto heeft dan ook een laadruimte. De bestelauto mag een maximaal beladen gewicht hebben van 3.500 kg. Daarboven spreken we van een vrachtwagen. Dus voldoet uw auto aan bovenstaande voorwaarden, dan kunt u bij Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen snel een bestelautoverzekering afsluiten. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Ladingschade meeverzekeren

Door een aanvullende verzekering af te sluiten op de bestelautoverzekering, kunt u uw vervoerde handelsgoederen en bedrijfsuitrusting meeverzekeren. U kunt kiezen voor een dekking van 5.000 of 10.000 euro. Denk bijvoorbeeld aan een timmerman die zijn gereedschappen meeneemt naar de werkplaats of een bakker die zijn brood naar een ander filiaal vervoert. Of rechtstreeks naar klant.

Verzekeren exclusief BTW

Als zelfstandig ondernemer kunt u de BTW verrekenen, wanneer u BTW plichtig bent. Bij schade volgt er dus een uitkering exclusief BTW. De BTW dient u dus in eerste instantie zelf te voldoen aan een reparateur waarna u deze kunt verrekenen bij de belastingdienst.

Voordeel bij een WA-Casco verzekering  is dat u een lagere premie betaalt wanneer u een bestelautoverzekering afsluit zonder BTW. De cataloguswaarde wordt verminderd met de BTW en zo bespaart u dus op de premie.

Vraag hier de offerte aan of neem contact op met Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen b.v. (Tel: 085-7600123)

Bestelautoverzekering

  • aanvullende dekkingen

 

Verificatie

close
close