Beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten| binnen 24 uur ontvangt u een offerte

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten bij Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen. Het kan al binnen 24 uur.
Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is tegenwoordig geen luxe meer. Want zelfstandigen worden steeds kwetsbaarder voor risico’s die aan de uitoefening van hun beroep of zakelijke activiteiten verbonden zijn. Zo is er een toename van het aantal juridische procedures te zien. Met ingewikkelde opdrachten en een fellere concurrentiestrijd onderling.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering noodzaak

Voorbeelden van beroepsrisico’s zijn onderandere: het geven van verkeerde adviezen. Maar ook het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie. En het schenden van intellectuele eigendomsrechten. Al dan niet opzettelijk.
Daarnaast is er een andere belangrijke reden voor het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Want opdrachtgevers stellen vaker een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering BAV dekking

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking tegen aanspraken op schadevergoeding bestaande uit zuivere vermogensschade. En soms ook personen en zaakschade van opdrachtgevers en derden. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering BAV wordt bijna altijd in combinatie met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering AVB gesloten.

Verschil tussen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is dat een AVB dekking biedt tegen materiële schade en een BAV gericht is op vermogensschade.

Wilt u een offerte voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Voer dan het onderstaande offerteaanvraagformulier in. Wanneer u meer informatie wilt over het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, kunt u ook contact met ons opnemen. Of stuur mail naar info@hanzestedenbedrijfsverzekeringen.nl

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

 

Verificatie

close
close