Bedrijfsautoverzekering afsluiten? U ontvangt van ons een offerte binnen 24 uur

Een bedrijfsautoverzekering afsluiten via Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen kan gemakkelijk en snel. En uiteraard kunt u dat ook doen voor een bestelautoverzekering.

Bedrijfsautoverzekering of bestelautoverzekering

Een bedrijfsauto is anders dan een bestelauto. Want een bestelauto is gemaakt om goederen mee te vervoeren. Een bestelauto heeft dan ook een laadruimte. De bestelauto mag een maximaal beladen gewicht hebben van 3.500 kg. Daarboven spreken we van een vrachtwagen. Dus voldoet uw auto aan bovenstaande voorwaarden, dan kunt u bij Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen een bedrijfsautoverzekering afsluiten. Uiteraard kunt u voor uw bestelautoverzekering ook gewoon bij ons terecht.

Bedrijfsautoverzekering of bestelautoverzekering exclusief BTW verzekeren

Als zelfstandig ondernemer kunt u de BTW verrekenen. Wanneer u BTW plichtig bent. Bij schade volgt er dus een uitkering exclusief BTW. De BTW dient u wel in eerste instantie zelf te voldoen aan een reparateur. Maar u kunt dit verrekenen bij de belastingdienst. En voordeel bij een WA-Casco verzekering  is dat u een lagere premie betaalt wanneer u een bedrijfsautoverzekering of bestelautoverzekering afsluit zonder BTW. De cataloguswaarde wordt verminderd met de BTW en zo bespaart u dus op de premie.

Bedrijfsautoverzekering offerte en afsluiten| Offerte binnen 24 uur

U sluit een zakelijke bedrijfsautoverzekering af wanneer de bedrijfsauto op naam van uw bedrijf staat. Voor een zakelijke bedrijfsautoverzekering betaalt u meestal iets meer premie dan een particuliere autoverzekering. Want zakelijke rijders lopen iets meer risico. Zakelijke rijders zijn op drukke tijden meer onderweg en rijden meer kilometers dan particulieren.

De voorwaarden van een bedrijfsautoverzekering en particuliere verzekering zijn nagenoeg hetzelfde. U kunt via Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen ook een bestelautoverzekering afsluiten.

Voordelen auto op naam van bedrijf

Wanneer u uw bedrijfsauto op naam van uw bedrijf zet, heeft u een aantal belastingtechnische voordelen. Omdat u bij de aanschaf van een nieuwe auto de aanschafkosten en afschrijving kunt aftrekken van de belasting. Daarnaast krijgt u de BTW terug van de auto en andere gemaakte autokosten.

Bedrijfsautoverzekering dekking

In Nederland is een WA (wettelijke aansprakelijkheid) dekking minimaal verplicht. Dit geldt voor zowel privé als zakelijk.

Wilt u een bedrijfsautoverzekering afsluiten waarop u ook uw eigen schade vergoed kunt krijgen? Dan kunt u naast de WA verzekering kiezen voor twee aanvullende dekkingen.

WA Beperkt Casco

Dekt schade aan je eigen auto door ruitbreuk, brand, diefstal, inbraak of door het weer.

WA Casco

Zelfde dekking als WA Beperkt Casco maar dan uitgebreid met dekking voor schade door aanrijding die je zelf of iemand ander veroorzaakt. Ook is schade door vandalisme gedekt.

Vraag hier de offerte aan of neem contact  op met Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen b.v. (Tel: 085-7600123)

Bedrijfsautoverzekering

  • aanvullende dekkingen

 

Verificatie

close
close