Wagenparkverzekering | Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen

Al vanaf 5 voertuigen (personen- en/of bestel- en/of vrachtauto´s) kunt u uw voordeel doen met een wagenparkverzekering van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen.

De voordelen van een wagenparkverzekering

  • Eenvoudige administratie
  • Collectief contract en daardoor een gunstige premie
  • Maatwerkoplossingen door risicoanalyse, preventieadvies etc.

Collectieve aanpak

Binnen een wagenparkverzekering via bemiddeling van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen BV kunt u uw complete wagenpark kwijt. Personenauto´s, bestelauto´s en vrachtwagens worden zo voordelig mogelijk gebundeld. Ook voor uw personeel biedt Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen BV een gunstige oplossing. U als werkgever ondervindt hier geen administratieve rompslomp van, oftewel, u hoeft hier niets voor te doen!
Door de collectieve aanpak en de efficiente administratie worden de kosten bij een wagenparkverzekering in de hand gehouden. Hier profiteert u van door een gunstige premie.

wagenparkverzekering, vrachtautoverzekeringen een totaal pakket aan verzekeringen afgestemd op de vervoerscondities.

Tegelijkertijd biedt de wagenparkverzekering u veel flexibiliteit. Binnen de wagenparkverzekering hebt u de keuze uit uiteenlopende dekkings- en kortingsvormen.

Premieberekening:
Voor een inzichtelijke offerte voor uw wagenparkverzekering, is het van belang om een goed inzicht te hebben in een overzicht van het wagenpark en de schadegegevens van de laatste drie afgeronde verzekeringsjaren. U kunt een overzicht vragen aan uw huidige verzekeraar. Denk ook aan het opvragen van eventuele genoteerde reserves, van schades die nog niet zijn afgerond. Tenslotte is het van belang om mededelingen te verkrijgen over het huidige riskmanagement.

Wagenpark overzicht
Wij ontvangen graag een wagenpark overzicht. Op dit overzicht zijn in ieder geval de volgende zaken vermeld. Aantal voertuigen (+kenteken, meldcode, gewicht, cataloguswaarde), soort voertuigen (personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s), binnenlands- of grensoverschrijdend vervoer, soort vervoer (stukgoederen-, bulk-, chemie- of koeltransport), stalling (dit in verband met diefstal en cumulatierisico), kennis en ervaring van de chauffeurs.

Financieringsrisico
Wanneer u voertuigen leased bij een financierings- of leasemaatschappij, dan is het van belang om de afschrijvingstermijnen van uw verzekeringsmaatschappij gelijk te laten lopen met die van de leasemaatschappij. Hiermee voorkomt u een – zeer onwenselijk -financieringsgat in geval van schade.

Kortingsregelingen
Iedere verzekeraar hanteert een eigen kortingsregeling. Deze kan variëren van 15 tot 40 procent op de individuele tarieven. Een aantal voorbeelden van kortingsregelingen zijn een collectieve bonus/malusregeling, no-claimregeling, afkoop no-claimregeling, winstdelingsregeling en restitutieregeling.

close
close