Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen wordt naamgever Deventer Voetbal Cup.

Toen Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen gevraagd werd om naamgever te worden van de Deventer Voetbal Cup hebben wij geen moment getwijfeld. Zelf zijn wij fanatieke voetballiefhebbers en onder andere ook sponsor bij GA Eagles.

Wat is er leuker dan je bedrijfsnaam te verbinden aan een voetbaltoernooi voor de talenten in Deventer en omstreken. En hierdoor het voetbal mede te kunnen stimuleren.

Dit seizoen is de Deventer Voetbal Cup van start gegaan. Dit toernooi, wordt georganiseerd voor 23 teams van de verenigingen uit het bereik van Deventervoetbal.nl. Het is nu al een groot succes en zal komend seizoen in een uitgebreide variant zijn vervolg krijgen. Hierdoor heeft Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen haar naam, per direct, aan dit toernooi verbonden.

Helaas zijn de wedstrijden wegens het coronavirus op dit moment uitgesteld en worden later in het jaar gespeeld. Hierna mag één ploeg zich zodoende de winnaar van noemen van De Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen Cup noemen.

Voor het nieuwe seizoen zijn reeds vijftien aanmeldingen ontvangen. Dit zijn ook amateurverenigingen in de nabije omgeving van Deventer. De speeldata zullen plaatsvinden op dinsdagavonden vanaf oktober 2020 tot en met april 2021. Het plan is om met zestien of twintig ploegen te starten.

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen b.v. wenst betrokkenen en alle teams heel veel succes bij dit evenement.

close
close